Advertisement

Osmaniye Yangın : Kütahya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Osmaniye'de yangın ... / Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.

Osmaniye Yangın : Kütahya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Osmaniye'de yangın ... / Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı.

Bir yangın haberi de osmaniye'den. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını.

Son dakika... Osmaniye'deki yangın ikinci gününde... 6 ...
Son dakika... Osmaniye'deki yangın ikinci gününde... 6 ... from www.aydinpost.com
Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü.

Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü.

Bir yangın haberi de osmaniye'den. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı.

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.

Osmaniye'de Öğrenci Yurdunda Yangın Paniği - Haber
Osmaniye'de Öğrenci Yurdunda Yangın Paniği - Haber from foto.haberler.com
Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye.

Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi.

En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı.

Osmaniye'de çıkan yangın kontrol altına alındı
Osmaniye'de çıkan yangın kontrol altına alındı from ogesti.com
Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Osmaniye'de de orman yangını çıktı;

Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye son dakika haberleri : Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar