Advertisement

Σπιτι Με Το Mega Μελισσεσ - Ena Monadiko Parti Sto Mega Me Tis Melisses Ta Nea / Grand finale για το 2020 με τον γιώργο μαζωνάκη by primetime newsroom december 17, 2020 σπιτι με το mega:

Σπιτι Με Το Mega Μελισσεσ - Ena Monadiko Parti Sto Mega Me Tis Melisses Ta Nea / Grand finale για το 2020 με τον γιώργο μαζωνάκη by primetime newsroom december 17, 2020 σπιτι με το mega:. Αφεθείτε, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας» είπε ο… Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον γιάννη κότσιρα και τη γιώτα νέγκα. Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει, θα μας. Ερωτικός αλλά και με ροκ διάθεση ξεκίνησε τη μουσική βραδιά στο mega ο στέλιος ρόκκος. Το σάββατο 22 μαΐου στις 21:00, ο κώστας αγέρης υποδέχεται τη μελίνα ασλανίδου στο «σπιτι με το mega».

Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και Οι μελισσεσ σε ενα παρτι. Μουσικό απόσπασμα από το σπίτι με το mega με την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά 27.3.2021, 18:14 το «σπιτι με το mega» απόψε στις 21:00, υποδέχεται την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά. Κάνε subscribe στο επίσημο κανάλι του γιώργου μαζωνάκη: Το τραγούδι είπε πρώτη το 1998 η mina με τον τίτλο «impagliatori d' aquile».

Thn Paraskeyh Menoyme Spiti Me Tis Melisses Sto Mega Eidhseis Nea To Bhma Online
Thn Paraskeyh Menoyme Spiti Me Tis Melisses Sto Mega Eidhseis Nea To Bhma Online from www.in.gr
Το βράδυ του σαββάτου, οι meλιsses επέστρεψαν στο «σπίτι με το mega» και μας χάρισαν ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού. H μουσική εκπομπή «σπίτι με το mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια… Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 15 μαΐου στις 21:00, υποδέχεται την ελεωνόρα ζουγανέλη. Το σάββατο 13 φεβρουαρίου στις 21:00 οι meλιsses επιστρέφουν στο «σπίτι με το mega». Με το «δεν φοβήθηκα» ξεκίνησε η συναυλία του στέλιου ρόκκου στο mega. Αφεθείτε, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας» είπε ο… Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον γιάννη κότσιρα και τη γιώτα νέγκα. Το σπιτι με το mega θα κάνει την πρεμιέρα του εκείνη τη βραδιά στις 23:10 με έναν μοναδικό καλεσμένο.

Αφεθείτε, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας» είπε ο…

Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό. Το σπίτι με το mega, το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Το βράδυ του σαββάτου, οι meλιsses επέστρεψαν στο «σπίτι με το mega» και μας χάρισαν ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον γιάννη κότσιρα και τη γιώτα νέγκα. Το σάββατο 15 μαΐου η ελεωνόρα ζουγανέλη μάς χαρίζει μέσα από το «σπίτι με το mega», μια μοναδική βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια από το τελευταίο ψηφιακό άλμπουμ της «παρ' το αλλιωσ». Το «σπιτι με το mega», το σάββατο 8 μαΐου στις 21:00 τιμά τη μνήμη του σπουδαίου στράτου διονυσίου, που έφυγε από τη ζωή πριν από 31 χρόνια και μεταδίδει ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού. Το τραγούδι είπε πρώτη το 1998 η mina με τον τίτλο «impagliatori d' aquile». Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει, θα μας. Ερμηνείες, καλεσμένοι και συγκίνηση με την πάολα Το επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτυ γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Μια διασκευή, με ελληνικούς στίχους του νίκου μωραϊτη» είπε η ελεωνόρα ζουγανέλη πριν ερμηνεύσει το «σταθερό». Μουσικό απόσπασμα από το σπίτι με το mega με την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά 27.3.2021, 18:14 το «σπιτι με το mega» απόψε στις 21:00, υποδέχεται την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά. Ο γιάννης πλούταρχος θα τραγουδήσει.

Grand finale για το 2020 με τον γιώργο μαζωνάκη by primetime newsroom december 17, 2020 σπιτι με το mega: Μουσικό απόσπασμα από το σπίτι με το mega με την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά 27.3.2021, 18:14 το «σπιτι με το mega» απόψε στις 21:00, υποδέχεται την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον γιάννη κότσιρα και τη γιώτα νέγκα. Το σπιτι με το mega θα κάνει την πρεμιέρα του εκείνη τη βραδιά στις 23:10 με έναν μοναδικό καλεσμένο. Με αφορμή την σημαντική αυτή μέρα, το «σπιτι με το mega» προετοίμασε.

Kaith Garmph Kai Dionyshs Sxoinas Sas Kaloyn Sto Spiti Me To Mega
Kaith Garmph Kai Dionyshs Sxoinas Sas Kaloyn Sto Spiti Me To Mega from www.newsit.gr
Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι. Grand finale για το 2020 με τον γιώργο μαζωνάκη by primetime newsroom december 17, 2020 σπιτι με το mega: Το τραγούδι είπε πρώτη το 1998 η mina με τον τίτλο «impagliatori d' aquile». Το σάββατο 13 φεβρουαρίου στις 21:00 οι meλιsses επιστρέφουν στο «σπίτι με το mega». Απόψε θα τραγουδήσουμε δυνατά, θα χορέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ταξιδέψουμε. Το σπίτι με το mega, το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Μια διασκευή, με ελληνικούς στίχους του νίκου μωραϊτη» είπε η ελεωνόρα ζουγανέλη πριν ερμηνεύσει το «σταθερό». Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 15 μαΐου στις 21:00, υποδέχεται την ελεωνόρα ζουγανέλη.

Ο σταμάτης κραουνάκης έρχεται στο σπίτι με το mega το σάββατο 7 νοεμβρίου στις 21:00.

Με αφορμή την σημαντική αυτή μέρα, το «σπιτι με το mega» προετοίμασε. Η δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες και Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει, θα μας. «καλώς ήρθατε στο σπίτι με το mega. Ερμηνεύουν τα απόλυτα hits που έχουμε όλοι αγαπήσει από τη «μισή καρδιά», το «γιατί» και. Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό. Ερωτικός αλλά και με ροκ διάθεση ξεκίνησε τη μουσική βραδιά στο mega ο στέλιος ρόκκος. Απόψε θα τραγουδήσουμε δυνατά, θα χορέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ταξιδέψουμε. Το σπίτι με το mega, το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Με το «δεν φοβήθηκα» ξεκίνησε η συναυλία του στέλιου ρόκκου στο mega. Το τραγούδι είπε πρώτη το 1998 η mina με τον τίτλο «impagliatori d' aquile». Το σάββατο 22 μαΐου στις 21:00, ο κώστας αγέρης υποδέχεται τη μελίνα ασλανίδου στο «σπιτι με το mega». Βραδιά από «ατόφιο χρυσάφι» στο mega.

Βραδιά από «ατόφιο χρυσάφι» στο mega. Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό. Μουσικό απόσπασμα από το σπίτι με το mega με την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά 27.3.2021, 18:14 το «σπιτι με το mega» απόψε στις 21:00, υποδέχεται την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά. Μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται σε μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια. Αφεθείτε, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας» είπε ο…

Spiti Me To Mega Paramonh Prwtoxronias Me Ton Antwnh Remo Kai Thn Royla Koromhla Gossip Tv Gr
Spiti Me To Mega Paramonh Prwtoxronias Me Ton Antwnh Remo Kai Thn Royla Koromhla Gossip Tv Gr from gos.bbend.net
Ένα ταξίδι στις μουσικές παραδόσεις της ελλάδας με αφορμή την ημέρα. Αυτό το σάββατο, στις 21.00 είστε όλοι καλεσμένοι στο «σπιτι με το mega» γιατί οι «μεγάλες αγάπες» δεν τελειώνουν! Ερμηνείες, καλεσμένοι και συγκίνηση με την πάολα Το σπίτι με το mega, το σάββατο 5 ιουνίου, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με μία ξεχωριστή εκπομπή. Απόψε θα τραγουδήσουμε δυνατά, θα χορέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ταξιδέψουμε. Το σάββατο 15 μαΐου η ελεωνόρα ζουγανέλη μάς χαρίζει μέσα από το «σπίτι με το mega», μια μοναδική βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια από το τελευταίο ψηφιακό άλμπουμ της «παρ' το αλλιωσ». Grand finale για το 2020 με τον γιώργο μαζωνάκη by primetime newsroom december 17, 2020 σπιτι με το mega: Οι μελισσεσ σε ενα παρτι.

Με αφορμή την σημαντική αυτή μέρα, το «σπιτι με το mega» προετοίμασε.

Μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται σε μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, νέες. Ερμηνείες, καλεσμένοι και συγκίνηση με την πάολα Οι μελιsses ανεβαίνουν στη σκηνή και τα δίνουν όλα! Το σάββατο 13 φεβρουαρίου στις 21:00 οι meλιsses επιστρέφουν στο «σπίτι με το mega». Μουσικό απόσπασμα από το σπίτι με το mega με την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά 27.3.2021, 18:14 το «σπιτι με το mega» απόψε στις 21:00, υποδέχεται την καίτη γαρμπή και τον διονύση σχοινά. Ερωτικός αλλά και με ροκ διάθεση ξεκίνησε τη μουσική βραδιά στο mega ο στέλιος ρόκκος. Ένα ταξίδι στις μουσικές παραδόσεις της ελλάδας με αφορμή την ημέρα. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 15 μαΐου στις 21:00, υποδέχεται την ελεωνόρα ζουγανέλη. Το «σπίτι με το mega» ρίχνει αυλαία σήμερα το βράδυ και μας υποδέχεται σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο με καλεσμένη την δέσποινα βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Το «σπιτι με το mega» το σάββατο 24 απριλίου στις 21:00, υποδέχεται τον γιάννη κότσιρα και τη γιώτα νέγκα. Ο γιάννης πλούταρχος θα τραγουδήσει. Αφεθείτε, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας» είπε ο… Subscribe στο κανάλι του γιάννη πλούταρχου:

Η ημέρα μνήμης για την γενοκτονία των ποντίων είχε, έχει και θα έχει πάντοτε ειδική βαρύτητα για τη συλλογική συνείδηση των ελλήνων σπιτι με το mega. Το «σπιτι με το mega», το σάββατο 8 μαΐου στις 21:00 τιμά τη μνήμη του σπουδαίου στράτου διονυσίου, που έφυγε από τη ζωή πριν από 31 χρόνια και μεταδίδει ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού.

Posting Komentar

0 Komentar